HOME  |   INFO  |   INDEPENDENT PROMO  |   LIGGING  |   CONTACT  |  
BELGISCHE ARTIESTEN - LIVE >


Pag. : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10       [ vorige ] | [ volgende ]


Absynthe Minded

Van flirterige jazzpop over ballads tot dwingende rockgrooves, singer-songwriter Bert Ostyn en de zijnen bewijzen telkens meesters te zijn. Met ‘Envoi’, kapen ze in 2009 vier MIA’s weg en wordt ‘My Heroïcs Part One’ bekroond tot beste Belgische nummer van de voorbije 10 jaar.

meer info >>

Adamo

Salvatore Adamo, artiestennaam Adamo (Comiso (Sicilië), 1 november 1943) is een Belgische zanger van Italiaans/Siciliaanse afkomst. Hij zingt de door hem zelf geschreven chansons voornamelijk in het Frans, maar ook in zijn moedertaal Italiaans en verder in het Nederlands, Engels, Turks, Spaans, Japans en Duits. Hij verkocht wereldwijd meer dan 90 miljoen albums en singles.

meer info >>

Amaryllis Temmerman

Amaryllis Temmerman is een all-round artieste, die al heel wat watertjes doorzwommen heeft. Op haar 18 de gaat ze een jaartje rondtoeren met de internationale jongerenorganisatie Up with people . Ze zingt en danst in heel wat landen van Amerika en Europa.

meer info >>

Axelle Red

In 1983 brengt Fabienne Demal (1968) onder het pseudoniem Fabby haar eerste plaatje uit: ‘Little girl'. Zes jaar later wijzigt ze haar artiestennaam in Axelle en volgt de doorbraak met de single ‘Kennedy Boulevard'.


 

meer info >>

Axl Peleman

Axl heeft op zijn eentje al een hele muziekencyclopedie bij elkaar geschreven door zijn opgemerkte aanwezigheid in Ashbury Faith, Angelico, The Paranoiacs en Camden. Vandaag zingt hij in het Antwerps en beleeft de tijd van zijn leven.

 

 

meer info >>

Barbara Dex

Als dochter van zanger Marc Dex treedt Barbara Dex (1974) voor het eerst op tijdens de zomer van 1991 in het radioprogramma Kempenshow met nummers van Ann Christy, Axelle Red en The Bangles. Na haar debuutsingle mag ze met het liedje ‘Iemand als jij’ ons land vertegenwoordigen op Eurosong 1993. In de daaropvolgende jaren breekt Barbara Dex internationaal door met Engelstalige albums en met de hits ‘Amoureuse’ en ‘Son Of A Preacherman’, geproduceerd door Jamie Lane, ex-drummer van 10CC en Tina Turner.

meer info >>

Bart Herman

In 1993 scoorde hij zijn eerste nummer 1 hit “Ik ga dood aan jou”, gevolgd door zijn eerste full CD “Metropool” die moeiteloos goud haalde. Inmiddels werden al tien CD’s van eigen hand ingeblikt en ontwikkelde Bart Herman zich tot een veelgevraagd en hooggewaardeerd artiest op de podia van de Lage Landen met een eigenzinnig muziekgenre dat nog het best te omschrijven valt als een mengeling van luisterlied, rock en roll, TexMex en latijnse ballades. Zelf noemt hij deze unieke muziekvorm de “tuimelkruid-sound”.

meer info >>

Bart KaŽll

De eeuwig jonge zanger trekt er in 2014 voor het eerst op uit met zijn eigen live band. De band bestaat uit topmuzikanten Filip Bollaert (gitaar), Pieter Van Malderen (toetsen), Geert Helsen (drums) en Wouter Berlaen (bas). Zijn grote hits als 'La Mamadora', 'De Marie-Louise', '1000 terrassen in Rome', 'Zeil je voor het eerst',... worden met deze muzikanten ongetwijfeld nog meer kracht bijgezet. 
meer info >>

Bart Peeters

Dat Bart Peeters niet in één hokje te stoppen is, daar zijn we het over eens. Zijn muziek klinkt als vanouds warm, energiek en glimlachend. 5 jaar na ‘Het plaatje van Bart Peeters’ en exact twee jaar na de release van ‘Slimmer dan de Zanger’ kon u in 2009 kennis kunnen maken met ‘De Hemel in het Klad’, zijn derde Nederlandstalige worp. Hebben ze geschoten? Reken maar van Yes! In de Roos? Dat moeten de mensen maar zelf beslissen. 

meer info >>

Belle Perez

De Limburgse schone met Spaanse roots kwam tijdens Eurosong 1999 met ‘Hello World’ nog schuchter om de hoek kijken.Zeven jaar later liet Belle via haar ‘Mega Latino Concert’ het Antwerpse Sportpaleis twee keer vollopen. In dat genre blijft ze brokken maken. Zo vierde Belle vorig jaar de tiende verjaardag van haar carrière met een uitzinnig concert in de Ethias Arena in Hasselt. La Perez doet het deze zomer op een iets kleinere schaal allemaal over. Wie tuk is op flamencogitaren en een even authentiek als warm Spaans geluid is bij haar dus straks absoluut aan het juiste adres.

meer info >>

Pag. : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10       [ vorige ] | [ volgende ]