HOME  |   INFO  |   INDEPENDENT PROMO  |   LIGGING  |   CONTACT  |  
INFO

Als organisator / event bureau bent u waarschijnlijk regelmatig op zoek naar de gepaste muzikale omlijsting of animatie. Als erkend artiestenbureau door de Vlaamse gemeenschap hebben wij een jarenlange ervaring en kunnen u daarin ongetwijfeld bijstaan.


We zijn trots u een gevarieerd aanbod te kunnen voorstellen op onze site. Dit aanbod is slechts het topje van de bekende ijsberg en kan tijdens het jaar nog uitbreiden.


U kan bij ons terecht voor het boeken van alle Belgische artiesten (Vlaams, pop, rock, blues), internationale artiesten, presentatoren (BV's), wereldmuziek (Zigeuner, Mexicaans, Marokkaans, Cubaans, Spaans, Oostenrijks, ...), DJ's, orkesten, klassieke ensembles, seniorenacts, kindershows, discobar, karaoke, goochel- en illusieshows, komische kelner, streetbands, sneltekenaars, mimespelers, ballonsculptuur, stripacts, verhuur van springkastelen, rodeostier en simulatoren,... Hoe gek u het ook bedenkt, wij hebben het voor u!


Service wordt bij ons hoog in het vaandel gevoerd. Om ervoor te zorgen dat alles in optimale omstandigheden verloopt, is er steeds een verantwoordelijke van ons kantoor ter plaatse.


We hopen snel van u te mogen horen en blijven steeds ter uwer beschikking voor meer informatie of komen geheel vrijblijvend naar één van uw vergaderingen om alle inlichtingen te verschaffen die u nodig hebt om uw feestelijkheden perfect en vlekkeloos te laten verlopen!


Alain Banck / Fabienne Banck