HOME  |   INFO  |   INDEPENDENT PROMO  |   LIGGING  |   CONTACT  |  
SHOWCOOKING >

Ontvang één van deze top chefs in uw bedrijf, op uw feest of evenement!
Albert Verdeyen

Op VTM weet Albert het Vlaamse publiek te bekoren met zijn Brussels accent in ‘Start to Cook’. Anno 2012 is Albert ondertussen een vaste waarde op televisie. Met zijn wekelijks programma leerde hij al menig Bekende Vlaming de eerste stappen in de keuken. 'Als ge kookt, kookt oep a gemak' werd een begrip in Vlaanderen. Haal gastronomie, gezelligheid en entertainment van de bovenste plank in huis, op uw bedrijf of op uw event met chef Albert Verdeyen!


Albert wordt gekleed door River Woods / Albert est habillé par River Woods


meer info >>

Curd Velghe

Curd Velghe, leerde zijn passie voor vuur meer dan ooit kennen als deelnemer aan expeditie Robinson Panama 2006. Curd overleefde er 46 dagen in de wilde jungle, met vuur als enige houvast en dit 24/24. Het avontuur bracht hem tot het bedenken van een nieuw barbecue concept: echt vuur op tafel, binnen en/of buiten! Met dit idee werd hij in 2007 één van de deelnemers van het programma ‘De Bedenkers’. Barbecook was hiervoor de ideale partner om het idee rond de AMICA tafel grill uit te bouwen en in de markt te zetten. Barbecue-specialist Curd wil iedereen, klein of groot, jong of oud, … met het barbecueën vertrouwd maken zodat iedereen kan genieten van het unieke moment aan de barbecue. In de zomer van 2011 kwam het boek 'Echte venten spelen met vuur' samen met Piet Huysentruyt & Felix Alan.

meer info >>

Gene Bervoets

Bij het grote publiek is hij vooral ook bekend als presentator van zijn culinaire reisprogramma's: Gentse Waterzooi op VRT en De Mosterd van Abraham op VT4...

meer info >>

Jeroen De Pauw

Nog jong maar niet de minste. 31 zomers is Jeroen De Pauw en na een opleiding aan de hotelschool van Mechelen en een voortgezette opleiding gastronomie verovert hij zich meteen een plaatsje in de keuken van sterrenrestaurants als 'Comme Chez Soi' en 'Hof van Cleve'. Tijdens een verblijf in Aix-en-Provence leert de jonge kok de Franse keuken kennen en wijdt zich een tijdlang aan deze nieuwe liefde. Maar Jeroen is jong en wil wat: creatief zijn en een eigen zaak opstarten. 'Cookie Boys' wordt geboren: met zijn mobiele keuken, opgeborgen in tien koffers, toerde Jeroen door Europa en verwende artiesten als Axelle Red, Tom Waits, Hooverphonic,... Weegschalen en maatbekers zijn niet echt besteed aan Jeroen. Liefst kookt hij vanuit zijn buik en op gevoel. Verse groenten en kruiden daarentegen zijn een must voor hem, met koriander als absolute favoriet. Lekker koken met goedkope ingrediënten, dat is de uitdaging die Jeroen zichzelf telkens weer stelt. Nu heeft Jeroen De Pauw al heel wat televisiewatertjes doorzwommen en maakte hij kookprogramma’s voor de VRT, TMF en VTM (Chef vs. Vlaanderen), maar een kookboek had hij vooralsnog niet. Daar is nu met Laat het u smaken verandering in gekomen. Jeroen De Pauw hanteert als kok een eerlijke en pure keuken zonder teveel tralala. 

meer info >>

Liliana Rizzuto

Liliana runt het Italiaanse restaurant "Arlecchino" in Hasselt, waar zij koken voor een uitgebreid publiek van trouwe klanten en nieuwkomers met smaak. Uiteraard koken zij Italiaans maar wel de nieuwe stijl. De Italiaanse keuken bezit dan ook een ongelooflijke rijkdom. Elke streek heeft zijn specifieke specialiteiten en bereidingswijzen.

meer info >>

Peter De Clercq

Eén van de bekendste chefs die verzot is op barbecueën en van zijn passie z'n beroep heeft weten te maken, is Peter De Clercq. Hij is één van de weinige chefs die het grillen werkelijk onder de knie heeft. Met sprekend gemak temt hij de vlammen tot een rode kolengloed en slaagt hij er steeds weer in perfect gegrild vlees en vis te serveren.

 

meer info >>

Peter Van Asbroeck

Peter Van Asbroeck studeerde aan het Hoger Instituut Dramatische Kunst (Studio Herman Teirlinck) en speelde tot 1993 vooral toneel bij verschillende gezelschappen in België en Nederland. Hij acteerde vervolgens onder meer in de film Daens, de VTM-reeks Wittekerke en de één-soap Thuis. Peter is een gepassioneerd koker én klusser.

meer info >>

Piet Huysentruyt

Piet behaalde zijn bekendheid bij het grote publiek door zijn vele kookprogramma's op televisie zoals De Perfecte Keuken waarin hij regelmatig gasten ontvangt. Daarin bewijst hij telkens dat koken gezellig, makkelijk en ongedwongen kan zijn. In SOS Piet -het best bekeken kookprogramma op de Vlaamse televisie- valt hij in de Vlaamse keukens binnen om kleine kookproblemen uit de wereld te helpen. Ook is Piet auteur van verschillende zeer succesvolle culinaire boeken.

meer info >>