HOME  |   INFO  |   INDEPENDENT PROMO  |   LIGGING  |   CONTACT  |  
SHOWCOOKING >

[ terug naar overzicht ]   

Albert Verdeyen

Biografie
Media / Foto's - Video
Discografie



Biografie

Albert Verdeyen ging reeds op 13-jarige leeftijd in de leer bij Restaurant "François" te Brussel. Vanaf zijn 20ste ging hij in tal van Brusselse restaurants werken (Le Moulin de Lindekemaele, Brasserie Milord, Chez Soje) en liep hij verschillende stages in Frankrijk. Tot hij in 1997 besloot om, zeer succesvol, met een eigen restaurant te beginnen "Bij Ons". Momenteel is Albert, naast TV-chef, privé-kok en in die hoedanigheid reist hij door België, Frankrijk, Italië en Spanje.

 

Op Télé-Bruxelles was hij de drijvende kracht achter de zeer originele gastronomische uitzending 'Les Balades d'Albert'. In navolging van SOS Piet, verschijnt binnenkort 'SOS Albert' op het scherm in Wallonië.


Op VTM weet Albert het Vlaamse publiek te bekoren met zijn Brussels accent in ‘Start to Cook’. Anno 2012 is Albert ondertussen een vaste waarde op televisie. Met zijn wekelijks programma leerde hij al menig Bekende Vlaming de eerste stappen in de keuken. 'Als ge kookt, kookt oep a gemak' werd een begrip in Vlaanderen.


Hij is ook de vaste chefkok voor de renners van Omega Pharma-Lotto en Rabobank in de grote wielerrondes zoals de Tour de France, Parijs-Nice en de Dauphiné Libéré.

 

Albert bracht reeds 5 boeken uit: ‘Stoemp’, ‘Start to cook’, ‘Start to Cook 2’, 'Start to Cook 3' & 'Stoemp 2' en is in volle voorbereiding van zijn nieuwste succesverhaal 'Albert de Belgique'.

 

Beschikbare formules:


Kookdemo (bij u in het bedrijf, op een door u uitgekozen locatie of op uw event met de volledig uitgeruste outdoor kooktruck)


Kookdemo + signeersessie


Act de présence + signeersessie


Kooksessie (meekookworkshop in uw bedrijf of op verplaatsing)


Prijzen zijn op aanvraag & afhankelijk van locatie, gekozen formule & beschikbaarheid.