HOME  |   INFO  |   INDEPENDENT PROMO  |   LIGGING  |   CONTACT  |  
DANCE >


Pag. : 1 2 3       [ vorige ] | [ volgende ]


2 Fabiola

2 Fabiola bestaat uit Pat Krimson en de twee Limburgse zangeressen Tamara Reynders en Viola Furleo. De groep werkt volop aan een nieuwe LIVE show.

meer info >>

Absolom vs Astroline: The Battle

Absolom en Astroline knalden op 16 april tijdens I Love the 90’s en zorgden met hun reünie voor muzikaal vuurwerk.. Bijna 20.000 mensen stonden uitbundig met de handen in de lucht en zongen uit volle borst mee met de verschillende hits zoals onder andere: Secret, Where?, Fucking Baby Boomers, Feel The Fire, Smiling Faces en andere hits. Het was voor beide bands de eerste keer om na verschillende jaren voor het eerst opnieuw op het podium te staan. Tijdens de jaren 90 behoorden ze tot de top van de Belgische dance scene en het mag gezegd, zoveel jaar later geven de 2 originele zangeressen met 2 dansers opnieuw het béste van zichzelf. Het uitbundige publiek in de Ethias Arena was het er alvast laaiend over eens dat het een zeer goede show was en ging volledig uit hun dak. De afwezigen hebben zeker en vast een feestje gemist maar niet getreurd,  de band tourt in 2011 verder onder de naam Absolom vs Astroline: The Battle! 

 

meer info >>

Ameerah

Ameerah, het alter ego van Astrid Roelants, smeet in 2010 “The Sound Of Missing You” in de rekken. Onder haar artiestennaam Ameerah, de Arabische vertaling voor ‘prinses’, trok Astrid de voorbije twee jaar de wereld rond om te werken met internationale producers.

 

“The Sound Of Missing You” komt nog uit in volgende landen: Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Griekenland, Roemenië, Zuid-Afrika, Rusland en Israël.

meer info >>

AnnaGrace

Annemie Coenen, former leading lady bij Ian Van Dahl, kruipt in een andere huid: die van AnnaGrace.

meer info >>

Anneke Van Hooff

Anneke van Hooff (03/05/1978) is een zangeres/actrice/presentatrice die heel wat mensen zullen kennen als het personage Shirley uit Familie, maar ze was via gastrollen onder andere ook al te zien in series als Aspe, Wittekerke, Spoed, F.C. De Kampioenen, Spring, En Daarmee Basta!, Droge Voeding Kassa 4 en Sedes & Belli.

meer info >>

D-Devils

In 2010 zorgde D-Devils voor het hoogtepunt tijdens de derde editie van I love the 90's - The party in de Ethias Arena in Hasselt. Meer dan 22.000 bezoekers gingen volledig uit hun dak tijdens de speciale retro remix van The 6th Gate. Binnenkort ook op uw party? Ambiance verzekerd!

 

meer info >>

Danzel

Na ‘Pump It Up’, ‘You Are All Of That’, ‘Home again’, ‘Put Your Hands Up In The Air!’, ‘My arms keep missing you’, ‘Undercover’, ‘Jump’, ‘You spin me round‘, ‘Clap your hands‘ & ‘What is life‘, is Danzel terug met een nieuwe single ‘Under Arrest’. 

meer info >>

Ellen Dufour

Ellen Dufour verwierf bekendheid met haar deelname aan het televisieprogramma Big Brother in 2001. Haar naambekendheid als eerste vrouwelijke winnaar van dit programma hielp haar om een carrière bij de televisie op te bouwen. Dufour presenteert het televisieprogramma Kids Top 20 op VTM sinds 2003.

meer info >>

Fatty K - Beatbox

Fatty_K, vroeger gekend als ‘Ken Beatbox’, werd geboren te Antwerpen onder de naam Ken Flamant, maar woont al een tijdje in Mechelen. Als opgroeiende tiener droomde hij ervan drummer of DJ te worden. Bij gebrek aan een drumstel of draaitafel, begon hij zijn favoriete ritmes te imiteren met zijn mond.

 

meer info >>

Hadise

Het verhaal van Hadise begint niet in het Zuid Oosten van Turkije, maar wel in het Belgische Mol... Hadise experimenteert in haar muziek vaak met R&B gecombineerd met oosterse invloeden en heeft al meerdere awards gewonnen in de categorie urban. 

meer info >>

Pag. : 1 2 3       [ vorige ] | [ volgende ]