HOME  |   INFO  |   INDEPENDENT PROMO  |   LIGGING  |   CONTACT  |  
ORKEST >Bobby Setter Band

Deze  onvolprezen en geroemde formatie heeft de afgelopen decennia haar internationale allure zo hoog weten te houden dat ze het predikaat Super- en Wereldklasse zonder bezwaar in haar bagage mag meedragen. Optredens tot ver buiten de Europese landsgrenzen zijn dientengevolge het bewijs van de aparte klasse en unieke sound van deze band . 

meer info >>

De Theaterband

De Theaterband is een professioneel orkest, bestaande uit 9 prof-muzikanten en 2 backings. Deze band wordt zowel in België, Nederland als Duitsland ingezet als begeleidingsorkest of als versterking bij bestaande bands. Zij schitteren in de manier waarop ze de songs naar het publiek brengen, dit steeds met een theatraal accent. De Theaterband mag beroep doen op één van Belgisch' beste arrangeur die alles op maat maakt. Zij speelden reeds tijdens: Rimpelrock Hasselt, Schlagerfeste in Lanxess-Arena Keulen, Koninginnedag Amsterdam,... De band werkte reeds samen met o.a.: Koen Crucke, Bart Kaëll, Benny Neyman(+), Peter Maffay, Christoff, Nicole en Hugo, Frank Galan, Garry Hagger, Paul Severs, ... Kortom, zij streven zo goed mogelijk naar muzikaal perfectionisme.

meer info >>

Dennis Sweet Band

De “Dennis Sweet Band” ontstond begin jaren tachtig
en groeide uit tot een 8-koppige formatie met ervaren muzikanten 
wat resulteert in een “very groovy” en solide band.

meer info >>

Golden Bis Band

Een klinkende naam voor een toporkest dat veel gevraagd wordt voor de meest uiteenlopende gelegenheden. De 8 vaste bandleden bespelen ieder een scala aan instrumenten! Een moderne sound, en een muzikaliteit die we enkel bij topmuzikanten terugvinden, maken van dit orkest een polyvalente formatie. 

meer info >>

Heverband

Toen Jan Ceulemans drummer was bij het orkest The Skyliners, destijds een gerenommeerd orkest o.l.v. André Coucke, had hij al wat muzikale watertjes doorzwommen, maar was hij zich zeker nog niet bewust welke zeeën, zeg maar oceanen, hij nog zou mogen en kunnen bevaren.

meer info >>

Lou Roman Band

De Lou Roman Band is één van de top orkesten van de Benelux. Met hun zeer uitgebreid repertoire gaande van swingende evergreens tot de stevige hedendaagse top 30 bits maken zij van elk optreden een swingende party. Sinds oktober 1997 is de band de vaste begeleidingsformatie van René Froger. De muzikanten van de Lou Roman Band hebben een zeer gevarieerd repertoire in de vingers. Bovendien voelen zij de sfeer van het moment ais geen ander aan: het zesde zintuig waarmee ze elke zaal onder stoom zetten. In 1994, 1995 en 1996 onderscheiden met de ZAMU AWARD voor het beste amusementsorkest.

meer info >>

XL Band

Met twee professionele stemmen (zanger/zangeres), een indrukwekkende blazer-sectie en een mix van topmuzikanten staan zij garant voor een stevig en swingend optreden. 

meer info >>