HOME  |   INFO  |   INDEPENDENT PROMO  |   LIGGING  |   CONTACT  |  
NEDERLANDS POPULAIR >


Pag. : 1 2       [ vorige ] | [ volgende ]


3 J's

De glitter en glamour van Volendam kennen we allemaal. Maar die andere kant is er natuurlijk ook. Want soms gaan liefdes stuk en eindigen dromen in desillusies. Juist over die kant van het leven zingt 3JS. Dromers en dwazen zijn het: Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte. Dromers van een betere wereld, dwazen die hun idealen nastreven. En of het nou gaat om de liefde of om erkenning voor hun muziek, ze gaan er helemaal voor. Want, zoals ze het zelf zeggen, ze geloven in het leven.

meer info >>

Corry Konings

Ik krijg een heel apart gevoel van binnen, Adios Amor, Mooi was die tijd, Leven en laten leven,... Corry Konings kan buigen op een heel rijke periode van liedjes, een dikke 270 liedjes heeft Konings gedurende haar carričre opgenomen. En hier komt nog steeds geen einde aan want Corry Konings is nog steeds bezig met nieuwe muziek.
meer info >>

Danny De Munk

Danny de Munk werd op twaalfjarige leeftijd uitgekozen om de hoofdrol te gaan spelen in de speelfilm Ciske de Rat. De film draaide vanaf maart 1984 in de bioscopen en werd een van de grootste successen uit de Nederlandse film geschiedenis. De door Danny gezongen titelsong Ik voel me zo verdomd alleen (geschreven door Karin Loomans en Herman van Veen) werd een nummer 1-hit in Nederland en was de bestverkochte single van 1984. 

meer info >>

Dennie Christian

Dé schlagerkoning bij uitstek! Wie kent de hits Besame Mucho, Rosamunde & Twee Vrienden niet?

meer info >>

Frans Bauer

Schlager koning van Nederland!
meer info >>

George Baker

Al meer daan 30 jaar toonaangevend met vele nr. 1 hits.

meer info >>

Gerard Joling

Tientallen gouden- en platina platen en meer dan 14 nationale en internationale prijzen! Uit handen van Don Johnson onvangt Gerard de award ' Best selling Dutch Artist' in Monaco tijdens de World Music Awards. Als eerste popartiest wordt hij bijgezet in Madamme Tussaud te Amsterdam. Hij doet theatertournees in meer dan 20 landen en treedt op met grootheden als Tracy Wong, The Jordanaires, Nana Mouskouri, The Trammps, George McCrae en Randy Crawford. Maar ook heden ten dage kent de populariteit van Gerard geen grenzen...

meer info >>

Gordon

Zanger, televisiepresentator, columnist, grappenmaker, tekstschrijver. Het lijstje met wat Gordon allemaal doet is al zo lang. En dan zijn er nu nóg twee beroepen bij gekomen: modeontwerper en zakenman. Men kan hem dan ook gerust een duizendpoot noemen. Sterker nog, dat zou hij zelf óók doen, maar dan met de nadruk op het laatste deel van het woord.
meer info >>

Guus Meeuwis

Het is alweer vijftien jaar geleden dat Guus Meeuwis met de band Vagant het AHC Studenten Songefestival wint met het door hem zelf geschreven nummer: Het Is Een Nacht (Levensecht). De rest is geschiedenis, zoals de uitdrukking zo mooi luidt. Talentscout Willem van Schijndel (van het carna- valsduo De Deurzakkers) neemt de jongens onder zijn hoede en Het is een Nacht (Levensecht) wordt een nummer 1-hit in alle hitparades in Nederland en België, staat uiteindelijk maar liefst 37 weken in de Top 40 en wordt meerdere malen platina. In februari 1996 volgt de single Per Spoor (Kedeng Kedeng) waarmee Guus & Vagant opnieuw een nummer 1 hit en een platina award scoren.

meer info >>

Jan Keizer

Bent U op zoek naar een artiest - zanger met een geweldige stem en een enorm breed repertoire, die een stijlvolle uitstraling en een herkenbare sound? Going back in time naar BZN of verrassende nieuwe nummers zoals "Geef mij je lach."

meer info >>

Pag. : 1 2       [ vorige ] | [ volgende ]