HOME  |   INFO  |   INDEPENDENT PROMO  |   LIGGING  |   CONTACT  |  
MAGIE / MIME >Black & White Illusion - Peter Fargo & Joan Julian

Sinds jaar en dag werkten Joan & Peter mee in verschillende grote en kleine gezelschappen en dit met veel plezier, inzet en vol overgave. Maar hun stille wens, zelf een mooie produktie op poten zetten, bleef al die tijd in hun eigen ‘Secret Garden’. Tot ze in november 2002 besloten de grote stap te wagen. Wat ze wilden was een groots opgezet magisch spektakel dus … werk aan de winkel … en dat hebben ze geweten! Maandenlang zwoegden ze dag en nacht om hun droom te verwezenlijken: het maken van muziekmontages, het ontwerpen van  kostuums, het creeëren van illusies,… Kortom: er kwam heel wat bij kijken! Deze 2 duizendpoten zijn niet aan hun proefstuk toe. Met hun sprankelend nieuwe productie ‘Let the magic entertain you’ staan ze er weer! Een spektakel vol magie & illusie!

 

 

 

 

meer info >>

Gili

Comedian-Mentalist Gili brengt een hilarische mix van verbazingwekkende absurditeiten, mentale psycho-stunts en visuele comedy. Gili, gevaarlijk grappig, maar bovenal geniaal én geweldig gezond!

meer info >>

Jan Bardi

"Onthutsend entertainment gebaseerd op psychologie... of is er meer?"
Jan is een Vlaamse sterperformer die entertaint met psychologie. Zijn 'psycho-stunts' bekoren zowel internationale TV- als zaalpublieken. 'Stunts' omdat zijn variété-acts gewoonlijk op verbijstering en ongeloof worden onthaald. 'Psycho' omdat ze alle berusten op toegepaste psychologie. Door zijn suggestieve presentatie aanzien velen Jans acts als bewijzen van paranormale of magische krachten: helderziendheid, gedachtenlezen, telekinese, occultisme... Eens de show voorbij ontkent hij echter categoriek dat hij meer toont dan gewoon, op psychologie gebaseerd, aards amusement. Maar hij weigert de détails van zijn werkwijze te onthullen. Bij Jan zijn vraagtekens amusanter dan antwoorden. Hoewel zijn live optredens gewoonweg buiten categorie zijn, maakte en maakt Jan zijn sterreputatie op TV. Na uitzendingen van zijn eigen showseries en van veelvuldige gastoptredens, is hij steevast het gesprek van de dag.

 

meer info >>

Jerôme Murat (Fr. - Mime)

Een standbeeld met 2 koppen

Een visuele act die perfect past in klein & groot kader

Eén van de speciale acts al vele jaren in de “LIDO” te Parijs

De act met echte uitstraling waar iedereen jaren over praat

ABSOLUTE WERELDKLASSE!

meer info >>

Tony Price

Is een professioneel goochelaar die behoort tot de meest bekende goochelaars van België en Europa. Als goochelaar weet hij op uw evenement een ontspannen sfeer te creëren. De toeschouwers worden actief betrokken. alles gebeurt vlak onder hun neus en met veel humor en verwondering. Door zijn jarenlange ervaring in binnen- en buitenland is hij onbetwistbaar de beste keuze voor uw evenement. Hij presenteert met het zelfde gemak in de Franse, de Engelse en de Nederlandse taal en kan heel wat sterke referenties voorleggen.
meer info >>