HOME  |   INFO  |   INDEPENDENT PROMO  |   LIGGING  |   CONTACT  |  
KLEINKUNST >Bart Herman


De Frivole Framboos


De Nieuwe Snaar


Jan De Wilde

Jan werkt zeer traag  en nauwgezet aan zijn liedjes, al lijken ze ongepolijst. Zijn muziek is nooit gesofistikeerd. Zijn teksten zijn nog altijd ironisch, dan weer sarcastisch. Sommige teksten krijgen recentelijk een meer tedere onderbouw. Met ouder te worden is ook zijn stem veranderd en heeft ze aan timbre gewonnen.

meer info >>

Kleinkunst Carrousel (Jelle Cleymans & Barbara Dex)

Geniet van de vergeten kleinkunsthits van weleer die terug bovengehaald worden en beleef onvergetelijke en swingende momenten. Alles in de muziek keert nog wel eens een keertje terug. De betere Nederlandstalige songs zijn eigenlijk nooit weggeweest. Daarom kent kleinkunst de laatste jaren een heuse revival. Tijdens de zomermaanden trakteren Barbara Dex en Jelle Cleymans u op een brok van deze nostalgische en meezwepende muziek. Eén vrouw en één man, beide met een onweerstaanbaar charisma, nemen je mee in een totaalprogramma met een waaier van muzikale en tekstuele pareltjes. Met hun eigenzinnige interpretaties - nu eens grappig en geestig, dan weer ontroerend mooi – laten ze niemand onberoerd. Laat je meenemen op deze nostalgische liedjescarrousel door Barbara en Jelle en geniet met volle teugen van die stemmige en beklijvende liedjes van toen.

meer info >>

Miek & Roel

Miek en Roel zijn al meer dan 40 jaar actief in het Nederlandstalige chanson. In 67 verscheen hun eerste elpee en in 2007 hun voorlopig laatste "De Titanic achterna". Ze kunnen dus putten uit een uitgebreide catalogus voor hun vele optredens.

meer info >>

Zjef Vanuytsel

Liedjesmaker/zanger en architect Zjef Vanuytsel heeft een nieuwe CD. Je zou kunnen zeggen een eerste cd. Ondertussen verscheen wel al zijn vroeger werk in een "Verzamelbox". Zjef was begin jaren zeventig zowat de populairste chansonnier in Vlaanderen. 

meer info >>