HOME  |   INFO  |   INDEPENDENT PROMO  |   LIGGING  |   CONTACT  |  
DJ'S >


Pag. : 1 2 3 4       [ vorige ] | [ volgende ]


Ax (Axel Daeseleire)

Naast acteur en schrijver is Axel ook DJ. Van elektro tot hip-hop, van disco tot R&B, van house tot funk. En dit van jaren '70 over jaren '80 over '90 tot vandaag. Axel tracht daarin een vloeiende mix te brengen van herkenbare nummers, zowel hits als old-skool en nieuwigheden. Maar alles is dansbaar en niets is plat naar zijn smaak. 

meer info >>

Bart-Jan Depraetere

Bart-Jan is al 18 jaar opvallend aanwezig in het radiolandschap en heeft vooral zijn strepen verdient bij Topradio en Q-Music.

meer info >>

Brahim Beats & Basses

Het side project van Brahim heet niet voor niets Beats n' Basses. Brahim neemt voor dit project zijn muzikale soulmate Babl', die achter de dj-tafel én keyboard staat, mee op het podium. Brahim zelf neemt de zang en de gitaarpartijen voor zijn rekening. Ze nemen je samen mee op een trip van Nu Soul, Contemporary Rn'B en Old n' Nu Funk. 

 

meer info >>

Buscemi & Squadra Bossa

Sinds 1996 maakt Dirk Swartenbroekx funky muziek onder de naam van Buscemi, één van zijn favoriete acteurs. Zijn stijl is diep; moeilijk te klasseren: bossa, lounge, house Music, Braziliaanse tonen, afrobeat, drum en bass, … Dansmuziek met een latin-gevoel is misschien de beste omschrijving van de muziek van Buscemi. Hij heeft de capaciteit om elk muziekgenre naar zijn muzikale hand te zetten. Wereldwijd is hij vooral bekend voor het mixen van muziek. De man produceerde reeds 40 mixes en hij herwerkte muziekstukken voor onder andere Madredeus en Calexico. Hij bracht succesvolle dj- and live-gigs in meer dan 30 landen.

meer info >>

Crazy Sir G

'Why be normal' & 'Your pleasure is my job' is zijn motto. Na jaren on tour geweest te zijn met vele artiesten, gaat Serge Mungiele solo als party DJ Crazy Sir G. Tijdens zijn show vind je hem niet enkel achter zijn draaitafel, maar ook in front of the stage. Ambiance verzekerd!
meer info >>

Dave McCullen

Happy elektro house met een heel herkenbare crossover vocalline.

meer info >>

Dirk Stoops

Blonde Gentenaar pure sang! Heeft al vroeg door dat de chemielessen op het St.-Lievenscollege meer muzikale dan wetenschappelijke chromosomen aanmaken. Pas 16 en dan al de favoriete school-dj op alle Gentse t.d.'s en parochiezaal feestjes. Zijn eerste radiostappen zet hij jaren later bij o.m. Radio Tequila en Radio Go. Sinds 1991 aan de slag als muzieksamensteller bij Studio Brussel. Als producer van het immens populaire "Hallo Hautekiet" kaapt hij er de Radio Persprijs weg. Als DJ start hij met succes "De Afrekening" en later de "Was het nu 70, 80 of 90"-fuiven op, inmiddels uitgegroeid tot onevenaarbare partyconcepten, waarvan de versie "80, 90 of 2000" het logisch vervolg is. Een vorm van erkenning en dat vinden ook vele organisatoren, want sinds jaren prijkt hij op de affiche van tal van grote zomerfestivals (Suikerrock, Marktrock Leuven, Lokerse Feesten, Genk On Stage, Gladiolen, Repmond Rock, Rock Zottegem, Boerenrock, Pukema Rock, Zeverrock, Nachten van de Jukte, Polé Polé,…) Hij deelt er o.m. de mainstage met grote namen als Simple Minds, Alice Cooper, Grace Jones, Suzanne Vega, Deep Purple, Bob Geldof, Joe Cocker, Lauryn Hill, The Sisters of Mercy, Kaiser Chiefs, Sting en vele anderen. Zijn jaarlijkse onevenaarbare party op het St Baafsplein tijdens de Gentse Feesten lokt steeds een waanzig dansende massa.
meer info >>

Djilles


Djilles Y.Solino


Erwin De Nul (MNM)

Erwin is sinds jaar en dag met muziek bezig. Hij leerde het vak in een kleinere discotheek. Van New Wave over New Beat van disco tot elektro... Hij heeft het allemaal meegemaakt en die basis gebruikt hij nu handig voor zijn sets. Naast de ervaring die hij opdeed in diverse discotheken over het hele land (Galaxy, Tabarin, Carré , Rio Club,...) heeft op vele grote party's gedraaid (Brielpoort, Flanders Expo, Tielt, Cannes, Keulen, Expo Hallen Kortrijk, Lokerse Feesten, de allereerste Stu Bru party's, de grote legendarische party's van Donna) Erwin werkte 10 jaar op Stu Bru oa voor Teknoville en de wekelijske Dansstandaard mix.  Nu werkt Erwin De Nul reeds 10 jaar voor Donna / MNM waar hij oa zorgt voor de Donna's Mix Up, de Weekend Show en natuurlijk de legendarische Jaarmix!

meer info >>

Pag. : 1 2 3 4       [ vorige ] | [ volgende ]