HOME  |   INFO  |   INDEPENDENT PROMO  |   LIGGING  |   CONTACT  |  
SENIOREN >


Pag. : 1 2 3 4       [ vorige ] | [ volgende ]


Alex & Rudi

Muzikale reis door de tijd! Een reis door liedjes van vroeger en nu. Aangepast programma voor de ouderen. Humor, dans en liefde voor muziek worden gecombineerd door deze twee mannen. Heel dicht bij het publiek, een dansje maken met een bewoner, de aanwezigen een dansje aanleren, alles kan en mag... Liedjes van o.a. Will Tura, Paul Severs, Elvis Presley, Eddy Wally, Frans Bauer,... en vele anderen! De nodige attributen worden aangesproken om het geheel wat kleur te geven... Acrobatie op een rolstoel, een instrumentale meezinger op de kazoo,... ogen en oren tekort! Zie hoe iedereen geniet van deze act, zowel bewoners als vrijwilligers en personeel! Muzikale reis door de tijd: Pak alvast uw koffers in en vergeet de dansschoenen niet...

meer info >>

Bart Kaëll

Als student aan de Studio Herman Teirlinck in Antwerpen leerde Bart heel wat uit het "vak", maar de eerste echte ervaring kreeg hij dankzij Luc Appermont in diens kustshows.


In 1982 werd Bart gecontacteerd voor deelname aan de Baccara-beker, waar hij als totaal onbekend individu de publieksprijs in ontvangst mocht nemen. In 1983 nam hij een eerste maal deel aan de preselectie van Eurosong en werd derde met "Symphonie". Na deze eerste singel kreeg Bart kansen met onder andere "Hallo dag Bart" en "Op mijn eiland". Pas in 1986 kreeg hij de waardering die hij verdiende met "La Mamadora". In 1987 werd hij tweede met "Carrousel" in de preselectie van Eurosong. In 1989 kreeg Bart steun van Roland Verlooven en ontstonden succesliedjes als "De Marie-Louise", "Duizend terrassen in Rome" en "Zeil je voor het eerst". Ondertussen volgden nog tal van hits!

 

meer info >>

Christoff

Wie Christoff de voorbije zomermaanden aan het werk heeft gezien, die weet dat hij de absolute sfeer- en ambiance maker is bij uitstek. Wanneer nummers als Miljonair, Een Ster, Zeven Zonden,etc … in de feesttent of concertzaal weerklinken, dan ontstaan er onder het goedkeurende oog van Christoff, spontaan polonaises. 

 

meer info >>

Csikos Janos

Geen vlotte verklede violist van om de hoek, maar wel een ensemble van zeer professionele muzikanten uit Hongarije die voor u authentieke zigeunermuziek uit Midden- en Zuid-Europa brengen.

meer info >>

Danny Fabry

Vlaamse charmezanger die heel wat hits op zijn repertoire heeft staan en die vooral weet wat ambiance maken is. Ambiance ça ça, ça c'est la vie!

meer info >>

De Gouden klassiekers - Lisa Del Bo

Een nostalgische namiddagvullende show op maat van senioren. Luisteren, genieten en meezingen is de boodschap!

Lisa is ondertussen de 50 gepasseerd en haar nieuwe start is een feit. Met HELEMAAL LISA, haar nieuw album, laat ze wat dieper in haar hart kijken en geeft ze zichzelf wat meer bloot. Ze voelt zich goed in haar vel en dat wil ze met haar publiek delen. Ze deinst ook niet terug om haar publiek nog eens mee te nemen in een reis doorheen de tijd, meer bepaald de jaren 40, 50 en 60. Denken we maar aan klassiekers als 'Lili Marleen', 'Mona Lisa', 'Never on sunday', 'Sweetheart my darling', 'La mama', 'Everybody's somebody's fool', 'Zwei kleine Italiener', 'Que sera sera', en nog zoveel meer. Lisa zingt in het Nederlands, Frans, Duits en Engels. Tussendoor vertelt Lisa over haar eigen leven, haar kinderen en kleinkind. Maar ook over de grote sterren van de vorige eeuw: de wereldvedetten en de legendarische filmsterren. En ze kruidt het geheel met herinneringen aan die periode, aan de hand van gebeurtenissen die de wereld bezig hielden, netjes geïllustreerd door een powerpoint presentatie op een groot scherm (te voorzien door organisator)
meer info >>

De Melando's

De Melando's bestaan uit Chris en Frank, een zang- en accordeonduo uit Putte-Stabroek, een dorpje bij Antwerpen aan de Nederlandse grens.

meer info >>

De Popkoning

De Gentse TV-poppenspeler Jean-Pierre Maeren brengt u een bonte aaneenschakeling van knotsgekke conferences. De fijnzinnige cabaretier-stemmenimitator vertolkt met zijn figuren een boeiende voorstelling. Enkele typetjes: De Popkoning, Zuster Vaseline, Nico van TV,... 

 

meer info >>

Dirk Van Vooren

Dirk Van Vooren is een komiek die herkenbare, volkse humor brengt.  Een visuele slapstickact, een komische sketch of een hilarische deuren komedie, Dirk vindt alles even leuk om te doen. Wat bij deze komiek als een hobby begon, is stilaan uitgegroeid tot het verder zetten van een bijna uitgestorven traditie.  Zijn herkenbare, populaire humor kan hij kwijt op verschillende vlakken: in revues, acts, komedies en als komisch acteur in bijvoorbeeld Piet Piraat. Dirk is daarom heel moeilijk te omschrijven.  Hij is niet echt een acteur, cabaretier of stand-up comedian.  Hij is een mengeling van alles een beetje, en dat maakt hem zo bijzonder. Zelf wil hij een clown zijn, een komiek zonder boodschap die een zo groot en breed mogelijk publiek aan het lachen wil brengen.

 

meer info >>

Eddy Smets & Letty Lanka

Van kindsbeen af zat het zingen hem in het bloed en het kerkkoor van Viersel had aan hem een solist voor de kerstliedjes! Toen hij zestien was vormde hij een duo met ROGER SMETS en als THE DOOLEYS wonnen ze menige zangwedstrijd. Als soldaat was hij actief in 1963 in SPICH (D) met de kazerneformatie THE JUMPING DEVILS en het repertoire van CLIFF RICHARD en ELVIS PRESLEY was in vele kazernes in Duitsland te horen. Afgezwaaid ging Eddy alleen verder met zangwedstrijden en in november 1965 won hij ONTDEK DE STER met ADIOS AMIGO een liedje van JIM REEVES. Daarna kreeg hij een platencontract bij RAINBOW en die producer bracht hem bij POLYDOR waar hij zijn eerste hits scoorde met CUCURUCUCU en DEN DODDELAER. Ook in tv programma's was Eddy regelmatig te gast. Intussen heeft hij bij verschillende grote platenfirma's meer dan 50 singels en 21 lp's uitgebracht voor de cd zijn intrede deed. Vanaf dat ogenblik begint Eddy zijn opnamen zelf te maken, eerst nog bij TUNE RECORDS uitgebracht en daarna op zijn eigen label AMIGO RECORDS waar hij met zijn orkest, DE AMIGO´S (1965), de meeste opnamen mee doet. Intussen heeft Eddy met zijn orkest niet te klagen en daarbij heeft hij samen met LETTY LANKA en zijn zoon CHRIS en diens compagnon CHRIS een showprogramma voor de senioren dat veel gevraagd wordt.

meer info >>

Pag. : 1 2 3 4       [ vorige ] | [ volgende ]