HOME  |   INFO  |   INDEPENDENT PROMO  |   LIGGING  |   CONTACT  |  
KIDS >


Pag. : 1 2 3 4 5       [ vorige ] | [ volgende ]


Babbelboomverhalen

Met de “Babbelboomverhalen” brengt Eric Baranyanka een oude Afrikaanse traditie tot bij u! In het Afrika van vroeger werden beslissingen genomen, recht uitgesproken en verhalen verteld onder de ‘babbel’boom waar de oudere generatie van het dorp schuilde voor de zon.  Van onder diezelfde babbelboom speelt, zingt en vertelt Eric Baranyanka op een speelse manier o.a. traditionele West – Afrikaanse verhalen van de Anansi mythologie. 

meer info >>

Bandits

Jongste rockband van Vlaanderen.

meer info >>

Bartje & Familie

Spel, zang en veel humor in de enige kindershow met 3 BV's!

meer info >>

Bende Gek

Nét even anders wil BENDE GEK kinderen van 4 tot 12 jaar trakteren op een leuke liveshow vol verrassingen, originele medleys en superbekende kinderliedjes. Alle liedjes die de kinderen vandaag leuk vinden passeren allemaal de revue, van Samson & Gert over Kabouter Plop en Mega Mindy tot Belle Perez. Het tempo ligt hoog met hier en daar een leuk intermezzo.

meer info >>

Bibbidi Bobbidi Boe (Micha Marah & Clown)

In deze show wordt Micha bijgestaan door een ‘zotte' clown en een tovenaar mét hoge hoed die de kinderen leert toveren. Het is vooral een programma waar de kinderen actief moeten deelnemen. En af een toe komt een papa of mama de gelederen versterken! 

 

meer info >>

Boembox

Boembox … dat is een uur lang meezingen en dansen op de leukste hits van het moment! Vijf jaar lang hebben Tom Olaerts & Anick Berghmans bij De Ketnet Band het beste van zichzelf gegeven en nu is het tijd voor hun eigen weg. In hun nieuwe show, Boembox,  gaan ze samen met de kids én de mama’s en papa’s uit hun dak en doen Tom & Anick waar ze goed in zijn : zingen én dansen tot het dak eraf gaat. Boembox is een optreden van 60 minuten voor kids van 4 tot 12 jaar.
meer info >>

Boom Pow Stereo feat. Brahim


Boycode

Vlaanderen heeft eindelijk nog eens een eigen boyband, en wat voor één! BOYCODE is vanaf nu dé code voor kids en teenagers! Uit een tweehonderdtal kandidaten selecteerde Kelly Pfaff het Vlaamse antwoord op One Direction. Samen met een sterk managementteam stuurt Kelly de jongens aan, en met succes! Met de single 'Dizzy' maken Lennert, Mattias, Gregory en Timmy immers hun debuut en ze pakken er meteen playlists mee over heel Vlaanderen waaronder marktleider Radio 2! Nog voor de zomer komen er twee opvolgers van ‘Dizzy’ aan, staat er een BOYCODE-scholentour gepland, zijn de jongens niet weg te slaan uit diverse tv-programma’s, groeien de social media platforms zienderogen én staat een full album op de planning voor release nog voor de zomer!  On stage brengt BOYCODE de eigen songs maar ook enkele herkenbare wereldhits van hun grote idolen Take That, Westlife en Boyzone! De band doet 1 x 30 min en tourt vanaf eind april 2014.
meer info >>

Bumba - Meet & Greet

Bumba doet 2 uur lang alle kinderhartjes sneller slaan op uw feest of evenement! Hij poseert voor foto's, knuffelt erop los en zorgt voor een onvergetelijke tijd. Boembaloe!

meer info >>

Cara & De Caro'kes

Vanaf januari 2013 gaan Cara en De Kapoentjes voor eens en altijd als Cara en de Caro’kes door het leven. Samen met die nieuwe naam lanceren Cara en haar kompanen ineens ook een vernieuwde show, die dankzij een verfrissende wind gegarandeerd een bredere doelgroep zal aanspreken. Van de 2 tot de 12-jarigen, ze komen allemáál aan hun trekken. Vermaak waar álle leeftijden goed geluimd van worden, dat is meer dan ooit de inzet van Cara en haar muzikanten.

 

meer info >>

Pag. : 1 2 3 4 5       [ vorige ] | [ volgende ]