HOME  |   INFO  |   INDEPENDENT PROMO  |   LIGGING  |   CONTACT  |  
EXCLUSIEVE ARTIESTEN >


Pag. : 1 2       [ vorige ] | [ volgende ]


ABBA4U

Abba-nummers zijn en blijven een mijlpaal in de evolutie van de popmuziek. Iedereen blijft er van houden en één voor één zijn het muzikale hoogstandjes. Muzikanten zullen dit beamen: een Abba-nummer brengen zoals het hoort ligt niet zo voor de hand en blijft een uitdaging voor iedere band. Een pruik opzetten, een pakje aandoen en dan wat Abba-hits nabootsen in de hoop dat het wat aanslaat, is niet het uitgangspunt van deze bezetting. Het gaat hier niet om een verkleedpartijtje  de muziek van Abba staat centraal. Er wordt gestreefd naar perfectie in zowel uitvoering als interpretatie. Iedere noot werd onder het wakend oog van Filip Bollaert geanalyseerd en onder de loep genomen. Het niveau van deze 7-koppige band is uniek in Vlaanderen en omstreken. Tijdens de 75’ durende show brengt ABBA4U een opeenvolging van de meest gekende Abba-wereldhits. Nummers als Voulez vous, Summernight city, Money Money Money,… brengen je ongetwijfeld in een party mood. Thank you for the music, what's the name of the game, Fernando,… doen je eerder een traantje wegpinken. Waterloo, Does you mother know, … hebben een hoog rock&roll gehalte. Kortom, alle emoties worden geprikkeld tijdens een show van ABBA4U!

 

meer info >>

Born Crain

Born Crain staat garant voor vrijblijvende feel-good muziek die we van hem gewend zijn. Zijn albums zijn kleine meesterwerkjes van kwalitatieve popmuziek! Anno 2013 is Born Crain terug in België en bruist hij van de plannen. Hij is klaar voor een tour door Vlaanderen & de nieuwe single "Outer Space" staat momenteel in de playlists van zowel Radio 2, MNM, Q Music, JoeFM als Ketnetradio. De track is momenteel de op één na meest gedraaide op de Vlaamse radiostations en is de voorloper van een album dat na de zomer op de mensheid wordt losgelaten. De opvolger van Outer space ligt ook al klaar en wordt nog voor de zomer uitgebracht! Born Crain staat momenteel volop in de belangstelling en ook in de komende maanden zal deze aandacht alleen maar toenemen...
meer info >>

Broncko

De band rond singer/songwriter/producer Kris Ratiau brengt eigen werk, waarin invloeden van Bowie, Depeche Mode en Starsailor niet ver te zoeken zijn. Hun eerste single ‘Beauty’ had succesvol airplay op StuBru en ‘Short people’ werd eerder dit jaar opgepikt door MNM.

meer info >>

Bruno Brel

Bruno Brel is dat niet euh ... Juist, de neef van 'oncle Jacques', grootmeester in diepgevoelige chansons, is in zijn carrière een nieuwe uitdaging aangegaan. Zijn zeer succesvol vijfde album, verwijst zowel naar hemzelf als naar zijn erfenis: hij vermengt eigen chansons met die van zijn beroemde oom.

meer info >>

Coronas (Nl)

Zeer interactieve show. Het publiek bepaalt de playlist! Jullie vragen een nummer aan en  Coronas spelen het!

Stand-up Pop

‘De Coronas verrassen vriend en vijand met een zinnenprikkelende performance en een inspirerende présence.’ Dat zegt de koningin over deze interactieve muziektheatergroep. De zes multi-talenten spelen alles, maar hebben het publiek als voornaamste instrument. Zij hebben het namelijk voor het zeggen tijdens de interactieve show van de Coronas: Het publiek bepaalt de muziek.

 

 

meer info >>

Golden Power

Strongman Statue Balancing uit Hongarije. Golden Power brengt een adembenemend show spektakel waar 2 lichamen op poëtische wijze met elkaar verweven worden. Prachtig geschilderd in goud verschijnen Sander Ölah en Gyula Takäcs op het podium als 2 statige figuren. In slow motion komen ze stilaan tot leven. In een sierlijke choreografie en op theatrale muziek bent u getuige van de totale lichaamscontrole van deze 2 top acrobaten en tonen ze hun meesterschap in 2-mans handstandacrobatie. U gelooft uw ogen niet! 

meer info >>

Laura Coll

An act which combines poetic grace and perfect dexterity, seemingly defying the laws of gravity!

meer info >>

Lauren Anny J

Van kindsbeen af was Lauren gefascineerd door de musicalwereld en speelde ze rollen in oa. Peter Pan, Kuifje De Zonnetempel en Daens, de musical. Lauren vertegenwoordigde haar land op het Junior Eurovisiesongfestival 2010, in de Wit-Russische hoofdstad Minsk, samen met Jill Van Vooren. Ze werden knap zevende, en eerste van de West-Europese landen met hun nummer Get up!  In het najaar van 2011 vertolkte ze de rol van Bielke in de musical "Fiddler on the Roof" met als producent "Musical Van Vlaanderen". Vanaf 28 november 2011 zit Lauren in de nieuwe Ketnet-reeks 'Galaxy Park' waar ze de rol van 'Femke Goossens' op zich neemt. Vanaf maart 2012 zal ze te zien zijn in Domino, de musical. Dit jaar gaat Lauren muzikaal solo verder onder de naam Lauren Anny J.  Op het repertoire staan nummers van Lady Gaga, Beyonce, Rihanna, David Guetta, Selah Sue, Angie Stone, Estelle,... Kortom een swingende set gebracht door een jonge popdiva die het ongetwijfeld ver zal brengen!

meer info >>

Live Karaoke

Karaoke met live band olv Big Boy Frankie. 
 
Ooit van gedroomd om op een podium te staan? Voor een live publiek in de spotlights? Je favoriete nummer te zingen, begeleid door een professionele band met uitgebalanceerde backing-vocals? Wij maken jouw droom werkelijkheid! Je kiest je nummer op voorhand of ter plaatse. Het ruim aanbod van songs wordt regelmatig ge-updated. Wij voorzien het onthaal, de teksten op monitoren en groot scherm. We begeleiden je op het podium, zowel mentaal als muzikaal, en dan is het aan jou. Wat denk je van een Abba-lied, samen met je vrienden of vriendinnen? Of wil je je vriendin in het publiek eens verrassen met een gevoelige versie van “Angels” van Robbie williams? Wat dacht je bv. van een stomende versie van “A Whole Lotta Rosie” van ACDC, terwijl iedereen dacht dat je een braaf meisje was… Verleidt de dames in het publiek met een pakkende versie “Purple Rain” van Prince… Ga je liever alternatief? Kies dan een lied van K’s Choice, U2 of Maroon 5…“Een Beetje Verliefd”, ter nagedachtenis van André Hazes misschien? Je danst de tango met een ode aan de herrezen Eddy Wally. Of schuilt in jou een Marco Borsato met “De meeste dromen zijn bedrog”? 
Deze dromen zijn geen bedrog. Wij maken het mogelijk voor jou, want…
…vandaag ben jij de ster!!!
meer info >>

Mama's Jasje

 

Mama’s Jasje is weer helemaal terug! Zowel Mama’s Jasje als hun recentste werk is pure NOSTALGIE, weinig groepen hebben 16 nummer 1 hits op hun palmares in een inmiddels meer dan 20 jaar durende carrière. Mama's Jasje staat er deze zomer met een nieuwe tour & een resem aan hits!  

Zo ver weg - Doe het licht maar uit - Als de dag van toen - Laat me alleen - Gelukkig zijn - Het is over - Niets zonder jou - Laat je hart slaan - Regenboog - God in Frankrijk - Teken van leven - Beestjes - Ik mis je zo - Wie ben jij - Reis door niemandsland - Zwart op wit - Zonder verhaal - ...

Foto © Eva Asdou

meer info >>

Pag. : 1 2       [ vorige ] | [ volgende ]