HOME  |   INFO  |   INDEPENDENT PROMO  |   LIGGING  |   CONTACT  |  
EXCLUSIEVE ARTIESTEN >Bruno Brel

Bruno Brel is dat niet euh ... Juist, de neef van 'oncle Jacques', grootmeester in diepgevoelige chansons, is in zijn carrière een nieuwe uitdaging aangegaan. Zijn zeer succesvol vijfde album, verwijst zowel naar hemzelf als naar zijn erfenis: hij vermengt eigen chansons met die van zijn beroemde oom.

meer info >>

Coronas (Nl)

Zeer interactieve show. Het publiek bepaalt de playlist! Jullie vragen een nummer aan en  Coronas spelen het!

Stand-up Pop

‘De Coronas verrassen vriend en vijand met een zinnenprikkelende performance en een inspirerende présence.’ Dat zegt de koningin over deze interactieve muziektheatergroep. De zes multi-talenten spelen alles, maar hebben het publiek als voornaamste instrument. Zij hebben het namelijk voor het zeggen tijdens de interactieve show van de Coronas: Het publiek bepaalt de muziek.

 

 

meer info >>

Golden Power

Strongman Statue Balancing uit Hongarije. Golden Power brengt een adembenemend show spektakel waar 2 lichamen op poëtische wijze met elkaar verweven worden. Prachtig geschilderd in goud verschijnen Sander Ölah en Gyula Takäcs op het podium als 2 statige figuren. In slow motion komen ze stilaan tot leven. In een sierlijke choreografie en op theatrale muziek bent u getuige van de totale lichaamscontrole van deze 2 top acrobaten en tonen ze hun meesterschap in 2-mans handstandacrobatie. U gelooft uw ogen niet! 

meer info >>

Laura Coll

An act which combines poetic grace and perfect dexterity, seemingly defying the laws of gravity!

meer info >>

Memphis Maniacs

De meesters van de medleys: Enrique Iglesias vs Chemical Brothers, Metallica vs Eurythmics en Moby vs Dolly Parton. Klinkt onmogelijk, maar de Memphis Maniacs presteren het om met verbluffend muzikaal gemak een prettige schizofrene mix te maken van alles waar je hart sneller van gaat kloppen. Knallers van nu en klassiekers van toen, pop, dance, rock, alles gaat de blender in en wordt omgevormd tot de nu al legendarische Memphis Maniacs Mash-Ups.

 

Memphis Maniacs staan garant voor een spetterende show, waanzinnige kostuums en een onvergetelijke ervaring, dus laat je meezuigen in de explosie van plezier. Weerstand is zinloos! Herkenbaar voor iedereen, maar dan anders...
De dynamische performance wordt geserveerd met een stevige portie show en humor, zonder de sterke muzikale basis te verloochenen.

 

Afgelopen seizoenen werden reeds duizenden toeschouwers in geluk en verbazing achtergelaten na optredens op o.a. Lowlands, Paaspop, Dauwpop, Vierdaagsefeesten, de Zwarte Cross, … in Nederland en afgelopen zomer op Pole Pole Beach, Genk On Stage & Schepskermis Balen in België.

meer info >>

Mousta Largo

Mousta Largo heeft zojuist zijn tienjarig bestaan op de scène gevierd. En om dat te vieren heeft dit niet te ontwijken figuur van het Belgische muzikale landschap zojuist zijn tweede muzikale werk gelanceerd. Net als vele van zijn hedendaagse cd's met wereldmuziek is "Argana" politiek, maar niet slap. Hij brengt een weerspiegeling over de wereld, een pleidooi om terug te keren naar de humanistische waarden. Zijn stijl is vooral geïnspireerd op de Arabisch-Andalousische muziek, maar hij durft ook wel een stapje te zetten in het Afro-Cubaanse universum en in de reggae.

meer info >>

The Boom Boom Band

“Vintage Amusement is back!”
“De Revival van de Revue!”
“De nieuwste ster aan het party firmament!”
“Onvergetelijk plezant en hartverwarmend!”
 
De ambiance van de vervlogen gewaande  revue’s  is helemaal terug!
Het publiek wordt meegenomen op een onvergetelijke reis doorheen de kunst van het verleiden. Gids en Master of Ceremony Ivan Pecnik (Tegen de Sterren op) maakt van de mannen volleerde Don Juan’s en leidt de vrouwen langsheen alle stadia der extase. In een imposant gouden glamour decor brengt een 7 koppige all-star band (muzikanten van o.a. Axelle Red, Rocco Granata, Maurane, Pop in Wonderland, Adamo, Michel Fugain), strak in het retro pak, onvergetelijke hits vanaf de jaren ’30 tot nu. Sprankelende danseressen voeren ondertussen de plezantste en meest hilarische dansrages terug in, op het podium én tussen het publiek.
 
En het publiek… dat geniet en doet lustig mee, een uitdaging zijn de stijlvolle ballroom koppeldansen, onweerstaanbaar de twist, de kolder gekke Mashed Potatoes, de hyper gezellige Hucklebuck line dance, de crazy Locomotion en uiteraard het verloren gewaande pronkstuk van de avond, de koningin van het vintage amusement: de Bamba  oftewel kuskesdans! Waarna enkele smachtende slows zeker niet mogen ontbreken! Een meeslepende tijdreis mondt uit in een grandioze finale met de  strafste hedendaagse party-hits inclusief de bijhorende videoclip choreografieën.

Twee uur lang non-stop muziek, dans, entertainment, sketches, visuele effecten, meezingen, meedansen, lachen met de grappen, het raast voorbij als een sneltrein  en doet ieders hart sneller kloppen van enthousiasme: BOOM BOOM!
The Boom Boom Band is de nieuwste rage in partyland, de helderste ster aan het party firmament, klaar om ook uw feest boven alle andere uit te lichten! (Nederlandstalige en Franstalige versie van de show verkrijgbaar)
The BOOM BOOM Band is here to stay and coming your way!
The BOOM BOOM Band: The Art of Vintage Partying is back!
meer info >>