HOME  |   INFO  |   INDEPENDENT PROMO  |   LIGGING  |   CONTACT  |  
COVERGROEPEN >


Pag. : 1 2 3 4 5 6 7       [ vorige ] | [ volgende ]


3 Cool Cats

Rockabilly. Dat betekent ongebreidelde lol. Ze staan méér op de toog dan op het podium. Ze doen het in het Engels (Elvis, Buddy Holly, Jerry Lee Lewis...) maar ook in het Vlaams. Ze spelen enkel songs over vrouwen, auto's en treinen. En hoe die te combineren.

meer info >>

A la Carte

"A la carte" is een allroud coverband. Originele en swingende performances van twee professionele top-muzikanten. Rosy Terwingen zang en Sergio Toto aan de piano / keyboards en zang. Van disco tot pop en funky, van slow tot up-tempo, het kan allemaal "A la carte"! De playlist wordt aangepast aan de wensen van publiek of gasten.

meer info >>

Abba Gold


ABBA4U

Abba-nummers zijn en blijven een mijlpaal in de evolutie van de popmuziek. Iedereen blijft er van houden en één voor één zijn het muzikale hoogstandjes. Muzikanten zullen dit beamen: een Abba-nummer brengen zoals het hoort ligt niet zo voor de hand en blijft een uitdaging voor iedere band. Een pruik opzetten, een pakje aandoen en dan wat Abba-hits nabootsen in de hoop dat het wat aanslaat, is niet het uitgangspunt van deze bezetting. Het gaat hier niet om een verkleedpartijtje  de muziek van Abba staat centraal. Er wordt gestreefd naar perfectie in zowel uitvoering als interpretatie. Iedere noot werd onder het wakend oog van Filip Bollaert geanalyseerd en onder de loep genomen. Het niveau van deze 7-koppige band is uniek in Vlaanderen en omstreken. Tijdens de 75’ durende show brengt ABBA4U een opeenvolging van de meest gekende Abba-wereldhits. Nummers als Voulez vous, Summernight city, Money Money Money,… brengen je ongetwijfeld in een party mood. Thank you for the music, what's the name of the game, Fernando,… doen je eerder een traantje wegpinken. Waterloo, Does you mother know, … hebben een hoog rock&roll gehalte. Kortom, alle emoties worden geprikkeld tijdens een show van ABBA4U!

 

meer info >>

Belpopulair

Een avondje uit de bol gaan op authentieke Belgische Rock en popmuziek met Belpopulair. Dit is de missie van deze 5 muzikanten. Zij behoeden deze erfenis en staan garant voor ambiance van eigen bodem. Mocht u twijfelen of er genoeg Belgische topgroepen waren in het verleden, vuren we hier alvast wat namen op u af: TC Matic, The Scabs, The Machines, Won Ton Ton, Arno, De Kreuners. Allen zullen ze de rockrevue passeren. Jan Vermeesch en Filip Bollaert nemen de zangpartijen voor hun rekening. Raf Helsen, Gunter Callewaert en Carlo Van Belleghem  zorgen voor de stevige begeleiding.

 

meer info >>

Bjorn Again


Boogie Boy & The Woogies

Het fenomeen Boogie Boy is een verhaal van ritme, blues, soul en communicatie met het publiek. Boogie Boy garandeert u elke keer opnieuw een onvergetelijke ambiance. Een muzikale pletwals gaat over het publiek. Boogie Boy zwiert met de microfoon, wandelt over de tafels, zweet zich te pletter, kust alle dames, kruipt bij hen op schoot en lang voordat «stage diving» was bedacht, dook hij al in het publiek. Boogie Boy betekent Good Time Music, muziek die vanuit de ziel komt. Hij creëert steeds een sfeer waarin het publiek meegezogen wordt. Elk optreden is uniek. Origineel & fenomenaal zijn de juiste woorden om Boogie Boy te omschrijven.

 

meer info >>

Brahim Beats & Basses

Het side project van Brahim heet niet voor niets Beats n' Basses. Brahim neemt voor dit project zijn muzikale soulmate Babl', die achter de dj-tafel én keyboard staat, mee op het podium. Brahim zelf neemt de zang en de gitaarpartijen voor zijn rekening. Ze nemen je samen mee op een trip van Nu Soul, Contemporary Rn'B en Old n' Nu Funk. 

 

meer info >>

C-Stone

Pop/rock coverband C-STONE wil met hun programma in 2010 de mensen vanaf de eerste minuut op sleeptouw nemen en niet meer loslaten. PINK / ANOUK / U2 / DUFFY / RIHANNA / ROXETTE / PRINCE / ABBA / MICHAEL JACKSON /...

 

meer info >>

Caals zingt Hazes

Eind september 2009 is het vijf jaar geleden dat de Nederlandse volkszanger André Hazes overleed. André kon als geen ander alle emoties bij een live publiek losweken. Met veel respect voor deze grote artiest brengt Luc Caals "Remember Andre: Caals zingt Hazes".

meer info >>

Pag. : 1 2 3 4 5 6 7       [ vorige ] | [ volgende ]