HOME  |   INFO  |   INDEPENDENT PROMO  |   LIGGING  |   CONTACT  |  
INTERNATIONAAL >


Pag. : 1 2 3 4 5 6       [ vorige ] | [ volgende ]


Alain Clark

Een godvergeten soulstem bezit hij. Eentje die doet denken aan die van Michael Jackson in zijn goede jaren. Eind mei 2010 werd zijn nieuwe album 'Colorblind' gereleased, de opvolger van ‘Live it out', waarmee hij in 2007 definitief doorbrak. Wie kent ze niet, de singles 'This ain't gonna work', 'Blow me away' en het duet met papa Clark 'Father and friend' werden allemaal hits. De samenwerking met zijn vader werd zelfs internationaal opgepikt en bereikte onder meer in Italië en Zwitserland de hitlijsten. De nieuwe single 'Love is everywhere' is goed op weg om een grote hit te worden.

meer info >>

Blřf

De Zeeuwse band is verreweg de meest populaire band van Nederlandse grond van de afgelopen vijftien jaar dankzij megahits als “Harder Dan Ik Hebben Kan”, “Aan De Kust” en de albums “Helder”, “Boven”, “Blauwe Ruis”, “Omarm”, "Umoja" en onlangs nog “Oktober” en “April”. Eind 2009 werd “Umoja” verkozen tot het beste album van een Nederlandse act van het eerste decennium van deze eeuw. Bløf is de garantie voor een top-performance!

meer info >>

Carel Kraayenhof

Mr Maxima, Tangueros én meestgevraagde solist Wanneer de droom werkelijkheid wordt, droom je dan nog? Zoals Morricone als Mr Spaghettiwestern wordt betiteld, heeft Carel in Nederland naamsbekendheid verworven door het prachtige Adios Nonino dat gespeeld werd tijdens het huwelijk van Willem en Maxima, Carel dus bestempelen als Mr Maxima? André Hazes, Blof, Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato en vele andere bekende namen gebruikten de Kraayenhof sound in hun songs. De tango is passie, samenwerken met musici over de hele wereld de droom.

meer info >>

Caro Emerald

Caro Emerald is een stijlvolle dame die eruit ziet én zingt alsof ze uit de jaren 50 komt gestapt, maar met een eigentijdse twist. In 2007 zong Emerald een demo in voor producers David Schreurs en Jan van Wieringen. Back It Up bleef op de plank liggen, maar een jaar later kreeg Emerald de kans het liedje live bij AT5 te zingen. Met groot succes; de kijkers bleven bellen waar ze de single konden kopen. Een album volgt, het door jaren 50 jazz en mambo geïnspireerde Deleted Scenes From The Cutting Room Floor. De catchy songs en pittige zang trekken de aandacht: het album stond weken op nummer één en heeft de gouden status bereikt. Ook de single A Night Like This belandde op de eerste plaats. Inmiddels staat Emerald in heel Nederland voor uitverkochte zalen.

meer info >>

Claire Berthorelly

De kleine Berthorelly had al vlug de microbe van het zingen te pakken en begon al op haar 6 jaar met zingen op familiefeestjes. Een paar jaar later leerde ze de muziek van Edith Piaf kennen en was meteen verkocht. Verbazing alom bij iedereen die het hoorde over haar enorm stembereik.

meer info >>

Claude Barzotti

Belgisch / Siciliaanse zanger gekend van de hits Madame, Aime-moi, le Rital, Je t'aime,...

meer info >>

Danny de Munk

De Nederlander Danny De Munk werd op 12- jarige leeftijd uitgekozen om de hoofdrol te spelen in de film Ciske de Rat. De door hem gezongen titelsong en nummer 1 hit „Ik voel me zo verdomd alleen‟ is tot op vandaag bekend bij jong en oud. Als tiener bleef Danny hits scoren en werd hij ook een bekend soap – en musicalacteur. Momenteel is Danny één van de bekendste zangers van het levenslied in Nederland. In België was hij onlangs te zien in de musicalversie van Ciske de Rat en hij nam ook een single op samen met onze Vlaamse zangeres Kathleen Aerts (ex blonde K3).

meer info >>

Dennie Christian

Dé schlagerkoning bij uitstek! Wie kent de hits Besame Mucho, Rosamunde & Twee Vrienden niet?

meer info >>

Dimitri Van Toren

Dimitri van Toren, officieel: Jan van Tooren (Breda, 16 december 1940) is een Nederlandse zanger en kleinkunstenaar die in 2010 zo'n 39 jaar in het vak zit.

meer info >>

Do

Do coverde de Bryan Adams hit 'Heaven' en kende groot succes met 'Voorbij' (duet met Marco Borsato)

meer info >>

Pag. : 1 2 3 4 5 6       [ vorige ] | [ volgende ]